wie

Who cares? is opgericht door Mylene Jonker.
 Als systeemdenker met een achtergrond in product ontwerpen en design management ontwerpt ze het liefst voor (de ontwikkeling van en communicatie over) publieke-, maar ook commerciële zaken.
Voor haar gaat ontwerpen over mensen. En over het uitwisselen van de meest relevante informatie en er naar handelen zodanig dat iets goed werkt. En voor initiatieven die er aan bijdragen dat dingen beter werken in deze wereld trekt Mylene graag nog een extra sprint.

Ontwerp (denken) is voor haar een mens-gerichte, analytische maar ook hands-on manier van werken aan een oplossing. Het begint met het in kaart brengen van de context waarbinnen een vraag zich beweegt. Door  van het begin af aan iedereen die hier deel van uit maakt erbij te betrekken met behulp van participatief onderzoek en co-design, faciliteert het een dialoog die ruimte geeft aan de collectieve intelligentie en eigenaarschap. Door het gezamenlijk genereren van ideeën en dingen uitproberen richt het zich op ontdekken wat wel en niet werkt . Met als doel reële oplossingen te vinden voor reële situaties.
Visuele communicatie is onmisbaar in dit proces omdat het helpt om inzicht te geven in complexiteit, dialoog te stimuleren en ruimte te geven aan creatieve vermogens.

Goede dingen ontstaan door werkelijk betrokken te zijn bij je omgeving en wat je doet. En door nieuwsgierig te zijn naar de wereld waarin je leeft. Van daar uit gaat het ontwikkelen van creatieve, duurzame, op maat gesneden oplossingen vaak vanzelf.